Asiakaspalvelu

Asiantunteva asiakaspalvelumme palvelee Teitä numeroissa:
03-3392 8360 ja 09-2311 3660 (arkisin klo 10-15).

Meidät tavoittaa myös sähköpostitse:
Myynti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Asiakaspalvelu: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
 

Yritysinfo

KauppaKanava
Kalevantie 7 C
33100 TAMPERE
Y-tunnus: 2229638-3

Kauppakanava on kotimainen verkkokauppa, joka on vuodesta 2005 lähtien palvelullut suomalaisia kodinviihteen ja tietotekniikan parissa. Kauppakanavan liikeideana on tarjota asiakkailleen tarjoamistaan tuotteista ja palveluista helppoa ja selkeää informaatiota aina kilpailukykyisin hinnoin. Kauppakanava toimittaa asiakkaillensa ainoastaan johtavien maailmanlaajuisten valmistajien tuotteita ja palveluita. Tällä varmistamme, että asiakkaamme voivat aina hankkia parasta tekniikkaa parhain hinnoin. Kaikilla myymillämme tuotteilla on lisäksi kattava takuu ja huolto-organisaatio. Kauppakanava on aina avoinna viikonpäivästä riippumatta, joten palvelussamme voi asioida silloin kun asiakkaalle sopii. KauppaKanava myy tuotteensa pääosin maksuajalla.

Kauppakanava on yksi Eone Group Oy:n verkkoliiketoiminnoista. Eone on toteuttanut useita verkkopalveluita suomalaisille kuluttajille, tunnetuimpina palveluina Rahalaitos.fi, Viini24.fi , Lehti24.fi sekä Lainaa24.fi.

 

 

Info

Tilaaminen

Huolto ja takuu

Toimitus

Usein kysytyt

Myynti

myynti@kauppakanava.fi

Asiakaspalvelu

info@kauppakanava.fi

Puhelin

09 2311 3660 (ark. klo 10-15)

 

 

KauppaKanava Rahalaitos Lehti24